skip to Main Content

Wat heeft Parkstad op Leeftijd u te bieden?

Adverteren in Parkstad op Leeftijd betekent een maand lang uw advertentie in of op meer dan 350 leestafels, wachtruimtes, woonkamers, aula’s, recepties, etc. met een verwacht bereik tussen de 30.000 en 35.000 personen.

Parkstad op Leeftijd is bij uitstek geschikt voor het bereiken van de regionale 50-plusser. Daarnaast willen we niet alleen garant staan voor een hoog bereik, maar willen we net als u werken aan naamsbekendheid en vertrouwen in de regio. Zomaar twee ingrediënten die de basis vormen voor een succesvolle advertentiecampagne. Parkstad op Leeftijd biedt diverse advertentieformaten en geeft u de keuze om te adverteren op de pagina’s van uw voorkeur. Voor maatwerk is het altijd verstandig om vooraf contact met ons op te nemen.

Niet alleen op papier willen we sterk voor de dag komen. De krant verschijnt via de website ook in een digitale vorm, waar elk exemplaar is terug te lezen. Vanzelfsprekend is ook hierin uw gedrukte advertentie terug te vinden. Download hieronder de mediakit voor Parkstad op Leeftijd.

Mediakit 2018